Wie ben ik

Lenny Rijken

Al 18 jaar ben ik actief als aanmeter therapeutische elastische kousen (TEK), waarvan de eerste jaren in dienstverband, maar sinds 2013 als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Compressie Zorg Nijmegen. Mijn vooropleiding is verpleegkundige en heb mijn opleiding in het Radboud gevolgd.
Nog altijd ben ik 1 middag in de week werkzaam in het Radboud op de afdeling dermatologie, waar ik de artsen in opleiding, tijdens het benen spreekuur, voorzie van advies en met mijn expertise de hoogst mogelijke kwalitatieve kousen zorg probeer te geven.
Op dit spreekuur komen zeer uiteenlopende ziektebeelden voorbij, waardoor ik mij heel breed heb kunnen specialiseren, vooral op het gebied van Lymfoedeem, Lipoedeem en aandoeningen bij (jonge) kinderen. Hierbij kun je denken aan aangeboren lymfoedeem of Vaatmalformaties.

Ik ben creatief, een echte aanpakker/doorzetter en ben pas tevreden als u/jij tevreden bent. Vaak gaan we een lange termijn relatie aan om je probleem op te lossen, te verlichten of in ieder geval zo aangenaam mogelijk te maken.